Purity parafa jógaszőnyeg

15400 Ft

1 Treespirit termék = 1 fa

Minden egyes megrendelt termék után elültetünk 1 fát a My Forest Alapítvány segítségével.

Elfogyott

Akció!

GYORS ÉS OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

Megrendelésedet maximum 2 munkanap alatt kiszállítjuk, akár 990 Ft-ért

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Termékeinket Magyarországról szállítjuk ki. Rendeléseddel magyar mikrovállalkozást támogatsz.

BOLDOGSÁG GARANCIA

Meggondolhatod magad. 30 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

JÓGAKERÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Nem. Parafa jógakerekeinket úgy terveztük, hogy bárki használhassa. Ha nem jógázol és más sportot sem végzel, akkor önmasszázsra, a hát, a váll fájdalmainak csökkentésére, illetve egyéb izomfájdalmak, feszülések, enyhítésére használhatod. Nincs szükség korábbi tapasztalatra.
Egyáltalán nem fontos, hogy rugalmas legyél. Sőt! A parafa jógakerék pont azt a célt szolgálja, hogy rendszeres használatával fokozd a rugalmasságodat, megerősítsd a törzsizmaidat és javítsd az egyensúly érzékedet. Minél kevésbé vagy rugalmas, annál jobban érzékeled majd a fejlődést!

Az első pár percben enyhe kellemetlenséget érezhetsz, de ne aggódj, ez csak azt jelenti, hogy a kerék teszi a dolgát. A kellemetlen érzés néhány perc használat után el kell, hogy múljon.

A következő esetekben nem használható a jógakerék: kezeletlen magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek, glaukóma, csontritkulás, véralvadásgátló szedése, komoly visszérproblémák, súlyos gerincsérülések, gerincsérv, hasi sérv esetén a jógakerék használata nem javallott. Amennyiben nem vagy teljesen egészséges, javasoljuk, hogy konzultálj a megfelelő szakorvossal, mielőtt megkezdenéd a jógakerékkel való gyakorlást. Terhesség alatt és idős korban használható, azonban ezekben a helyzetekben is javasolt szakorvossal egyeztetni a használat előtt.

Parafa jógakerekeink átmérője 33 cm, szélessége 13 cm, vastagsága 1.7 cm.

A jógakerék maximum teherbírása kb. 150 kg.

Jógakerekeink külső, a bőrrel érintkező felszíni rétege természetes parafa. A kerék maga fa mintázatú, nagy teherbírású ABS műanyag.
Természetesen nem. A parafa egy biológiailag lebomló, teljes mértékben újrahasznosítható, természetes anyag. A felhasznált parafa fenntartható gazdaságból származik, egyelten fát sem kell kivágni ki a parafa kitermelésea során. A parafa tulajdonképpen a paratölgy kérge, melyet kéreghántással nyernek. A hántást tradicionális módszerekkel, kézzel végzik. A paratölgy a lehántolt kéreg helyére – nagyjából 9 év alatt – újabb kéregréteget növeszt. Mialatt a paratölgy visszanöveszti a kérgét, körülbelül háromszor-ötször annyi szén-dioxidot nyel el, mint egyébként. A parafa ezért egy ténylegesen környezetbarát, megújuló nyersanyagforrás.