TURBÓZD FEL a JÓGA GYAKORLÁSODAT

Jógakerekek

FEJLESZD AZ EGYENSÚLYÉRZÉKEDET

Érezd jól magad a bőrödben

Most ismerkedsz a jógával?

Nem kell éveket gyakorolnod ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Használj parafa jógakereket minden nap munka utáni nyújtáshoz és engedd meg magadnak, hogy kioldódjon minden testi és mentális feszültség.

A parafa jógakerék rendszeres használatával:

Turbózd fel a megszokott jógarutint

Haladó jógi vagy?

Fedezd fel újra, milyen az, amikor nem megszokásból gyakorolsz!

A parafa jógakerékkel olyan haladó ászanákba is képes leszel belehelyezkedni, amelyekről korábban csak álmodtál.

A parafa jógakerék:

Vásárolj egy parafa jógakereket és mi ültetünk egy fát a nevedben

Purity parafa jógakerék

Válaszd a Purity parafa jógakereket, ha fontos számodra a környezettudatos életmód és kedveled a minimalista stílust.

Om Mandala parafa jógakerék

Az Om mantra az egyik legősibb szimbólum, a teremtés mantrája. Emlékeztet a test-lélek-szellem egységére, békét és harmóniát teremt benned és körülötted.

Hét csakra parafa jógakerék

A jógakerékre gravírozott  hét ősi csakra szimbólum gyakorlás közben is mindig szem előtt van. Segíti a befelé figyelést és emlékeztet arra, hogy a jóga nem csupán testgyakorlat, hanem energetikai és spirituális út is egyben.

Felhasználási javaslatok

Edzés előtti bemelegítéshez,
edzés utáni nyújtáshoz

Egy hosszú munkanap utáni nyújtáshoz

Otthoni jóga gyakorláshoz

Jógastúdióban

Hogyan használd a jógakereket?

Tudj meg többet a használatról! Kattints az alábbi felsorolás címekre a részletekért!

Jógakereked a gyakorlás elejétől támogat. Bemelegítéskor, dinamikus nyújtásokban is használhatod, felkészülvén a későbbi nehezebb pózokra. Jobb teljesítményhez juttat és a sérülések megelőzését is segíti.​
Kísérletezz! Keresd az stabilitást és az egyensúlyt a kartámaszos és fordított testhelyzetekben, oldalsó nyújtásokban a jógakerék használata közben. Találj új kihívásokat a már ismert ászanákban!
A hátrahajlító testtartások nehezek lehetnek ugyan, ám a parafa jógakerékkel a hátrahajlás és a csípőnyitás gyakorlását játékosnak és könnyűnek fogod érezni.
A dinamikus, erőteljes jóga gyakorlás végén parafa jógakerekedet a levezető, regeneráló szekvenciában is segítségül hívhatod. Támaszként szolgál ülő oldalra hajlásokban, könnyű csavarásokban, passzív, yin jellegű ászanákban is. Lehetővé teszi a teljes ellazulást.​

Mintás vagy minimalista? Melyiket választod?

"A legjobb döntés volt, hogy megvettem ezt a jógakereket. Engem is meglepett, hogy mennyire sokat javult a hátam amióta rendszeresen nyújtok vele. Köszönöm!"
"Egyszerűen imádom! Pont jó a szélessége, tetszik, hogy természetes parafa, és gyönyörű a 7 csakra minta is. Örülök, a vásárlásomért cserébe 1 fát ültettek, ez fontos nekem."
"Sokáig gondolkodtam rajta és nem bántam meg. A jógakerék segítségével nagyon sokat fejlődtem a hátrahajlásokban és már a skorpió pózom is egész jó. Büszke vagyok magamra!"
Előző
Következő